Diensten

Onze diensten

visual vloerinspectie-lg.jpg

Energielabel woningen

Een (definitief) energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw huis is. Aan de hand van het label wordt  duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn.

Lees meer

Energielabel voor bedrijven

Een energielabel is een document dat de energiezuinigheid van een pand aangeeft en deze in een energieklasse plaatst.

Lees meer

NEN 2580 plattegrond

Verschillende oppervlakken vereisen verschillende manieren van meten, vastgelegd in de NEN 2580.

Lees meer

Meerjaren Onderhouds Plan

Een MJOP is voor u als VvE bestuurder van belang omdat u hiermee goed inzicht heeft in de technische staat van het complex en of uw reserveringen optimaal aansluiten bij het benodigde onderhoud.

Lees meer

Meerjaren Duurzaam onderhoudsplan

Met een MDOP krijgt een VvE inzicht in de kosten van het noodzakelijk onderhoud dat nu moet worden gedaan, het toekomstige bouwkundig onderhoud en de duurzame verbeteringen die daarmee gecombineerd kunnen worden.

Lees meer

Bouwkundige aankoopkeuring

Nieuw huis op het oog? Voorkom vervelende (dure) verrassingen met een bouwkundige aankoopkeuring. 

Lees verder

Woningtaxatie

Heeft een u een (gevalideerd) taxatierapport nodig?  Er zijn verschillende redenen om een taxatie aan te vragen. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Onze taxateurs zijn gecertificeerd bij het NRVT en dragen de titel Register Taxateur. Wij kunnen hierdoor allerlei verschillende soorten gevalideerde taxaties voor u uitvoeren, die door de hypotheek-intermediairs, banken, verzekeraars en rechtbanken worden geaccepteerd.

Lees meer

Energiebelasting terugvragen

Maak dan snel een afspraak met ons, u heeft dan mogelijk recht op teruggave van energiebelasting en dat kan oplopen tot zeer leuke bedragen, namelijk tot wel € 375,- per woning, per jaar is!

Lees meer

 

Kantoren naar label C voor 2023