Diensten

Aanhuurmakelaar

visual vloerinspectie-lg.jpg

Aanhuurmakelaar

Een aanhuurmakelaar werkt in opdracht van de huurder en behartigt zijn of haar belangen. Hij zoekt de woonruimte, begeleidt een huurder tijdens de bezichtigingen, voert de onderhandelingen uit, beoordeelt de huurovereenkomst en gaat mee naar de sleuteloverdracht.

De aanhuurmakelaars van Projekthus BV helpen u graag bij het vinden van uw ideale woonruimte en nemen  u graag alle zorg uit handen. Uw droomhuis bestaat al, wij dienen hem alleen nog voor u te vinden!

bank.jpg

Onze dienst is geheel op basis van no cure, no pay. Mocht u zelf, zonder onze hulp, een woning vinden, geweldig voor u! Vindt u uw ideale woning door onze inspanningen en begeleiding brengen wij u hiervoor het bedrag in rekening gelijk aan één (1) maand huur (exclusief BTW) .

1. Kennismaking

Tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek bespreken wij uw woonwensen en uw huidige situatie. Zodra alles voor beide partijen duidelijk is,  starten wij direct met het zoeken naar uw nieuwe woning.

2. Selectie

Zodra wij een aantal geschikte woningen hebben gevonden die aan uw woonwensen voldoen leggen wij deze selectie aan u voor. Aansluitend kiest u welke woningen u wilt bezichtigen en aan de hand daarvan zullen wij een dagdeel inplannen om die woningen te bezichtigen.

3. Evaluatie

Nadat alle bezichtigen hebben plaatsgevonden zullen wij met u de bezichtigingen evalueren. Als u een geschikte woning heeft gevonden, zullen wij u voordragen bij het makelaarskantoor waar de woning in de verhuur staat en zullen wij de (eventuele) onderhandelingen voor u uitvoeren.

4. Afwikkeling

Indien de eigenaar akkoord gaat met u als de nieuwe huurder staan wij voor u klaar bij vragen over o.a. huurovereenkomst, huisvestingsvergunning, huurtoeslag, huurbescherming etc. Aansluitend kunnen wij u ook helpen bij de aanvraag van gas, water, elektra, verzekeringen, internet, televisie en telefonie.

5. Sleuteloverdracht

Wanneer alles duidelijk, getekend en betaald is zal de sleuteloverdracht en incheck plaatsvinden. Vanzelfsprekend zijn wij ook daarbij aanwezig indien gewenst.

NB Ook nadat alles succesvol is afgerond zullen wij altijd voor u klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden.

contact

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Kantoren naar label C voor 2023