Diensten

Funda plattegronden

visual molen-lg.jpg

Funda plattegronden

Wij zijn gespecialiseerd in het inmeten van woningen en in het maken van digitale plattegronden.  Vanzelfsprekend beschikken wij over de bijbehorende meetapparatuur en bouwkundige kennis. Het inmeten gebeurt op locatie en de metingen zijn gebaseerd op de branche brede meetinstructie. Uiteraard leveren wij zeer nauwkeurige plattegronden en meetgegevens, maar waar wij ons echt in onderscheiden is persoonlijke en snelle service en door ons altijd aan de afspraken te houden.

bank.jpg

tafel.jpg

Wat is de Branchebrede meetinstructie?

De gebruiksoppervlakte die op Funda wordt vermeld zijn conform deze meetinstructies. Deze meetinstructie is vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer. In de meetinstructie staat beschreven wat er wel en niet mag worden meegerekend als oppervlakte van een woning. Om woningen goed met elkaar te kunnen vergelijken is er voor gekozen om de ruimten apart te benoemen en onderscheid te maken op basis van de bruikbaarheid van de ruimten. De ruimtes die apart benoemt worden zijn:

  • Gebruiksoppervlakte
  • Overige inpandige ruimtes
  • Gebouw gebonden buitenruimte
  • Externe bergruimte

visual home

1. Afspraak inplannen

Wij zullen altijd beginnen met een telefonisch contactmoment, waar u de gelegenheid krijgt om ons vragen te stellen en wij aan u en daarna zullen we een afspraak met u maken.

visual home

2. Funda plattegrond opstellen

Onze inmeetspecialist zal de meting op locatie doen. Daar wordt de woning opgemeten conform de meetinstructie en er wordt een schets van de plattegrond gemaakt.

visual home

3. Funda plattegrond opstellen

In floorplanner wordt de meting die in de woning is opgenomen uitgewerkt. De gebruiksoppervlakte, gebouw gebonden buitenruimte, overige inpandige en externe ruimte worden op de meetstraat vermeld. U kunt de Funda plattegrond binnen één week van ons verwachten.

prijzen

Funda plattegrond 0 t/m 100 m² €120 excl. BTW

Zie aanvraag formulier

Funda plattegrond 100 t/m 250 m² €200 excl. BTW

Zie aanvraag formulier

Funda plattegrond 250 t/m 500 m² €300 excl. BTW

Woning 500m² en groter
Op aanvraag per offerte Zie aanvraag formulier

contact

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Kantoren naar label C voor 2023